VÉLEMÉNYEK

„Képzett és nagyon kreatív fotográfus. Az esküvőtől a portrén és családi, üzleti, fotón keresztül minden általa képviselt ágban, profin teszi a dolgát.”
(Lutring István Róbert)

„Kisbabával voltunk karácsonyi fotózáson. Zoli nagyon kedves és türelmes volt. Mindenkinek szívböl ajánljuk.”
(Makó Tamás)

„Igazán kedves, rugalmas. A közös munka nagyon könnyed volt és gyönyörű, minden igényt kielégítő képek születtek. Szívből ajánlom.”
(Kertai-Fodor Eszter)

„Kedves, precíz, csodás képek készültek a jegyes fotózáson majd azt követte az esküvőnk amiről szintén csodás képeket kaptunk!”
(Búrné Nagy Diána)

„Karácsonyi páros fotózást nyertünk. Nagyon szép, minőségi, kreatív képek készültek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
(Vinkóczi-Juhász Dóra)

„Nagyon jó hangulatú volt a fotózás, gyönyörű képek születtek! Zoli, mint fotós a legjobb választás volt! Köszönjük szépen mégegyszer a fantasztikus képeket! Öröm volt vele együtt dolgozni! Anita és Robi”
(Bogdán-Pintér Anita)

„Kétszer voltam Nála , szuper élmény. Zoli nagyon jó fej, és korrekt.”
(Bakos Barbara)

„Zolival az első fotózásom decemberben volt , ahol a 3 hónapos hiperaktív kiskutyámmal fotózott , ami nem volt egyszerű de Zoli nagyon türelmesen és ügyesen oldotta meg. Ekkor már tudtam hogy nem ez volt az első és utolsó fotózásom vele.Azóta 2 gyönyörű fotósorozatot is készített rólam, amiért nagyon hálás vagyok. Minden fotózáson nagyon segítőkész volt és minden apró részletre oda figyelt hogy a végeredmény tökéletes legyen . Mindenkinek csak ajánlani tudom , azoknak is akik nem érzik fotógénnek magukat .Hatalmas Köszönet mégegyszer , és hamarosan újra találkozunk.”
(Mészáros Evelin)

„Csodás képeket készített számunkra, megbízható és korrekt szolgáltatást kaptunk!”
(Molnár-Bokros Tünde)

„Egy èlmèny volt Zolival dolgozni, èletem első fotózása volt, örülök hogy Zolira biztam. Hangulatosan telt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Biztos vagyok benne hogy fogunk még együtt dolgozni.”
(Szymonczyk Szimonetta)

„Nyereményjáték keretein belül nyertünk kedvezményt egy karácsonyi családi fotózásra,ezt kihasználva mentünk el Zoltánhoz. Türelmes,és kedves,csak ajánlani tudom!”
(Lacházi Gigacz Éva)

„Életem első fotózása volt, örülök, hogy Zolira bíztam! ?Meg vagyok elégedve a munkájával, korrektségével és persze a készült képekkel.Csak ajánlani tudom!”
(Miklián Gertrúd)

„Köszönöm szépen a szuper fotokat,nagyon szépek!”
(Tomasik Franciska)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük