Karácsonyi fotózás 2021

Idén is lesz karácsonyi fotózás (az új stúdióban: Tata, Agostyáni út 77.), már többen foglaltatok időpontot. 🙂 Akár kiskutyával, kisállatokkal is jöhettek 3.000Ft felár ellenében!
A fotózások terv szerint szeptember 23-án indulnak!
A stúdiót fertőtlenítjük, kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, mindenki nyugodtan használja. A fotózás során maszk viselése nem szükséges, ellenkező járványügyi intézkedésig.

A kép csak illusztráció, tavalyról

10 db retusált kép digitálisan átadva 3-4 munkanapon belül, max. 30 perces fotózás: 20.000Ft (plusz képek választhatók: 990Ft/db)

15 db retusált kép digitálisan átadva 3-4 munkanapon belül, max. kb. 40 perces fotózás: 23.000Ft (plusz képek választhatók: 990Ft/db)

Digitálisan adom át a képeket (e-mail, google drive, wetransfer) vagy 77 Ft-os darabáron, papírképként (10x15cm) vagy 990 Ft / db áron A4-es méretben is kérhetők az elkészült fotók!

Az árak max. 4-5 fő esetén érvényesek + 3.000Ft/fő áron jöhettek többen. és kedvenc kisállatod részvétele esetén is + 3.000Ft.

Az időponthoz 6.000Ft foglalót kérek, amit utalással lehet fizetni, ehhez csak egy email címre és számlázási névre, címre van szükségem, ezután küldöm emailben az utalási adatokat és a számlát.

Idén 1 helyszín közül van lehetőségetek választani, Tatán az Agostyáni úton épült fel az új stúdió, idén márciusban.

Családi / páros / egyéni / kiskedvences fotózás (max. 12 fő)
Tata, Agostyáni út 77.

kb. 40m2-es stúdió, laminált padlóval, kellemes meleg, babás karácsonyi fotózáshoz, “hasalós” képekhez is ideális. Csere cipő vagy zokni szükséges. A végleges dekor még készülőben, de világos környezetre számíthattok, főleg a fehér szín fog dominálni. Kisállat is hozható!

A kép csak illusztráció, a tavalyi évről

————————————————————

Az időpontot 6.000Ft foglaló átutalásával tudjátok lefoglalni.
A megbeszélt időpontot csak az összeg beérkezése után tekintem lefoglaltnak. Időpontfoglalához mindenképp szükségem lesz egy számlázási névre, címre és email címre, hogy a foglaló bekéréséhez a számlát küldeni tudjam az utalási adatokkal.

Kérlek írd le, hogy milyen fotózással kapcsolatban keresel, milyen időpont a megfelelő Neked és mellékelhetsz egy telefonszámot is.


Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.

+36-50-103-6688
info@papaizoltanphoto.hu
www.facebook.com/pzoltanphoto